Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

We zijn bereikbaar op tel. 085-0043669 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.
De prijzen zoals ze op de website worden getoond zijn inclusief BTW.
Jazeker, bedrijven kunnen een bestelling telefonisch of per e-mail doorgeven. Betaling kan achteraf op factuur.
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een e-mail. Op het moment dat wij de order meegeven aan PostNL ontvangt u een e-mail van PostNL met de Track & Trace code, zodat u de zending kunt volgen. De verwerkingstijd van uw order is, afhankelijk van de voorraad, meestal 1 werkdag.
Absoluut. Wij denken graag mee aan de invulling, uitstraling en verpakkingsmogelijkheden van jouw ideale cadeaupakket.
Afhankelijk van de oplage kan het design van de verpakking en zelfs producten worden aangepast, zodat die perfect aansluit bij de huisstijl van bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement etc. Daarnaast ontwikkelen we in opdracht ook nieuwe producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Dankzij onze expertise als productontwikkelaar en netwerk van leveranciers, hebben wij de mogelijkheid ook andere producten te leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij doen er alles aan om uw bestelling heel bij u te krijgen. We maken gebruik van stevige dozen, opvulmateriaal en aandacht bij het inpakken van uw order. Mocht er echter toch iets kapot aankomen, neem dan contact met ons op. We lossen dat direct kosteloos op.
Uiteraard, we hebben zelfs geprobeerd ze leesbaar te maken voor iedereen. Als u onze algemene voorwaarden wilt lezen klik u opdeze link..
Staat uw vraag er niet bij, dan verzoeken we u vriendelijk contact met ons op te nemen op tel. 085-0043669 of door ons een e-mail te sturen.
CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan typisch Eindhovense producten, cadeau’s, souvenirs en relatiegeschenken. In elk product herken je de historie, cultuur & industrie van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2024. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo