Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

We zijn bereikbaar op tel. 085-0043669 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.
De prijzen zoals ze op de website worden getoond zijn inclusief BTW.
Jazeker, wij sturen u een factuur en zodra we de betaling binnen hebben nemen we uw bestelling verder in behandeling. Of we spreken af dat u na ontvangst van uw bestelling een factuur ontvangt die u dan binnen een termijn van 14 dagen betaalt. Neem gerust contact met ons op, als u vragen hebt over de manier van betalen.
Dit is zeker mogelijk. Al onze producten en cadeaupakketten zijn per stuk te bestellen. De genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een e-mail. Zodra wij uw order hebben verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Op het moment dat wij de order meegeven aan PostNL/DHL ontvangt u een e-mail van PostNL/DHL met de Track & Trace code zodat u de zending kunt volgen. De verwerkingstijd van uw order is 1-3 werkdagen.
Vanaf een minimaal aantal stuks is dit zeker mogelijk. Wij denken graag mee aan de invulling, uitstraling en verpakkingsmogelijkheden van het ideale kadopakket voor uw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte.
Afhankelijk van de oplage kan het design van de verpakking en zelfs sommige producten worden aangepast, zodat die perfect aansluit bij de huisstijl van bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement etc. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Dankzij ons netwerk van leveranciers, hebben wij de mogelijkheid ook andere producten te leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij doen er alles aan om uw pakket heel bij u te krijgen. We maken gebruik van stevige dozen, opvulmateriaal en heel veel liefde bij het inpakken van uw order. Mocht er echter toch iets kapot aankomen, verzoeken we u de schade zo snel mogelijk te melden bij ons. Samen bekijken we hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Uiteraard, we hebben zelfs geprobeerd ze leesbaar te maken voor iedereen. Als u onze algemene voorwaarden wilt lezen klik u opdeze link..
Staat uw vraag er niet bij, dan verzoeken we u vriendelijk contact met ons op te nemen op tel. 085-0043669 of door ons een e-mail te sturen.
stratumseind Eindhoven relatiegeschenk kerstpakket
CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan lekker Eindhovense producten, cadeau’s en relatiegeschenken. In elk product beleef je de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots.

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2023. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo