Skip to content Skip to footer

Wie?

Even voorstellen: mijn naam is Jurgen van Zachten. Ik ben eigenaar, ontwerper, inpakker en bezorger van Eindelyk. Sinds 1997 werk ik als grafisch ontwerper onder de naam LOCO graphic design. In 2020 kreeg ik de opdracht ‘een Eindhovens merk’ te ontwerpen. Nadat ik de naam Eindelyk had bedacht, stelde ik voor mede-eigenaar te worden. Sinds 2023 heb ik het merk overgenomen. In Eindelyk kan ik mijn jarenlange ervaring kwijt als ontwerper, merkenbouwer en, minstens zo belangrijk, Eindhovenaar. Mocht je meer willen weten over mijn achtergrond en drijfveer; in de Frits van maart 2024 staat zowaar een interview met ondergetekende.

Waarom?

Eindelyk is als eerbetoon aan Eindhoven ontstaan. Ik verbaas me over de snelheid, maar geniet van de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Zowel architectonisch, sociaal, cultureel als sportief (Eindhovuh!). De stad krijgt een serieuze skyline en blinkt uit op het gebied van design, techniek en kennis. Ik hoop dat mijn enthousiasme en de trots die ik voel voor Eindhoven, zijn te zien en proeven in mijn producten.

Contactgegevens

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
Tel. 085-0043669
info@eindelyk.nl
KvK Eindhoven: 17098053
BTW nummer: NL001910908B98

Werkwijze

01. KWALITEIT
We werken samen met de allerbeste (liefst lokale) leveranciers. Hierbij is en blijft kwaliteit altijd ons uitgangspunt.
02. SNELHEID
Wij houden van aanpakken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zeer snel schakelen zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.
Kerstpakket Eindhoven van Eindelyk, lekker Eindhovens. Beleef de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven. Proef de trots.
03. SERVICE
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over ons en onze producten. We denken mee en adviseren daar waar nodig.
04. MAATWERK
We kunnen nieuwe producten voor u ontwerpen of bestaande verpakkingen aanpassen conform uw huisstijl. Dit doen we snel, nauwkeurig & keigoed.

Assortiment

Cadeaupakketten
15%
Wonen & Vrijetijd
25%
Eten & Drinken
30%
Art
30%
CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan typisch Eindhovense producten, cadeau’s, souvenirs en relatiegeschenken. In elk product herken je de historie, cultuur & architectuur van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2024. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo