Skip to content Skip to footer
DESIGN

We zijn trots op onze producten. Hoe ze smaken én hoe ze eruit zien. Wil je een bestaand product van Eindelyk aan laten passen in de huisstijl van jouw bedrijf? Of een nieuw product door ons laten ontwikkelen? Geen probleem. Dat doen we graag, snel en ook nog eens keigoed. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden.

Philips Museum

Voor het Philips Museum, gevestigd in de eerste Philipsfabriek aan de Emmasingel, zijn 4 bestaande Eindelyk producten aangepast: een kookschort, onderzetters, linnen tas & snijplank. Een illustratie van de fabriek is verwerkt in een ontwerp met meerdere Philips gebouwen. Deze collectie wordt exclusief verkocht in de museumwinkel en webshop van het Philips Museum.

Pullman Eindhoven Cocagne

Dit iconische hotel in Eindhoven is al vanaf dag één een gewaardeerde klant van ons. Om hun gasten te bedanken voor hun verblijf, geven ze allerlei soorten relatiegeschenken. Vaak zijn dit producten uit ons standaard assortiment die we personaliseren d.m.v. een logo sticker. Dit keer hebben we 3 custom producten voorgesteld en geleverd: Een handgenummerde artprint, een verjaardagskalender en dropkussens. Elk met een custom illustratie van het hotel.

Catharina Ziekenhuis

Ieder jaar staat de 3e zondag van maart in het teken van zorg en verpleging: de Dag van de Zorg. Overal ter wereld worden medewerkers van zorginstellingen extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag. Het CZE wilde voor haar 5.500 werknemers een originele, maar vooral duurzame attentie. Gekozen is voor onze mokken met illustraties van Eindhovense gebouwen in de huisstijlkleuren van het CZE. Ook van het ziekenhuis zelf is een custom illustratie gemaakt.

Luzac Lyceum

Ter ere van haar 40-jarig bestaan, wilde het Luzac Lyceum Eindhoven haar relaties verrassen met een uniek geschenk. Gekozen is voor de Eindelyk verjaardagskalender met op de voorkant en de maand september een custom illustratie van het prachtige, monumentale pand waarin het lyceum sinds 2018 is gehuisvest. Voor de overige maanden kon worden gekozen uit een collectie van ondertussen zo’n 28 illustraties van iconische, Eindhovense gebouwen.

Klanten reviews

Met Eindelyk hebben we een partner gevonden die voor onze gasten en relaties unieke geschenken kan maken en personaliseren richting Pullman. We bieden daarmee mooie lokale ‘give aways’ variërend van lekkernijen tot kunst artikelen. Onze gasten kunnen we daarmee extra in de watten leggen!

Wiebe Bos, General Manager Pullman Eindhoven Cocagne

CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan typisch Eindhovense producten, cadeau’s, souvenirs en relatiegeschenken. In elk product herken je de historie, cultuur & architectuur van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2024. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo