Skip to content Skip to footer
EINDHOVEN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

Als preferred supplier leveren we relatiegeschenken voor diverse gelegenheden: afscheid van collega's, bedanken van sprekers, verjaardagen etc. Dit zijn bijvoorbeeld cadeaupakketten, maar kunnen ook exclusief voor de TU/e geproduceerde artikelen zijn. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Linnen draagtas

Linnen draagtas met Eindhoven zeefdruk waaronder gebouw Atlas. Wil je een ander TU/e gebouw toevoegen aan deze illustratie? Of een andere kleur? Geen probleem. Vanaf 50 stuks worden geen ontwerpkosten berekend.

Koffie- theemok

Keramische mok met Eindhoven illustratie waaronder gebouw Atlas. Wil je een ander TU/e gebouw toevoegen aan deze illustratie? Of een andere kleur? Geen probleem. Vanaf 50 stuks worden geen ontwerpkosten berekend.

Kalender

Verjaardagskalender (A5 formaat) met 12 Eindhoven illustraties waaronder gebouw Atlas. Vraag naar de mogelijkheden voor de illustratie van een ander TU/e gebouw.

CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan typisch Eindhovense producten, cadeau’s, souvenirs en relatiegeschenken. In elk product herken je de historie, cultuur & industrie van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2024. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo