Skip to content Skip to footer

Historie

Klaas & Jurgen: twee ondernemers met ieder een hun eigen expertise. Klaas verkoopt al jaren relatiegeschenken in de regio Rotterdam. Jurgen ontwerpt zo’n 25 jaar brands & identities met Eindhoven als thuisbasis. Eind 2020 benadert Klaas Jurgen met de vraag producten voor hem in de regio Eindhoven te ontwerpen. Er is direct een klik en veel vertrouwen in elkaar. Al snel wordt besloten om dit samen op te zetten waarbij kwaliteit, snelheid, service en maatwerk de hoofdingredi├źnten zullen zijn.

Missie

Nu nog op zoek naar een geschikte bedrijfsnaam. Een naam die de producten verwoordt, kwaliteit uitstraalt en waar je trots op bent. Oftewel, Smakelyk. ‘Goed van smaak zijn of van een goede smaak genietend’. Smakelyk heeft een breed assortiment aan unieke, smaakvolle kwaliteitsproducten. Perfect te gebruiken als relatiegeschenk voor klanten. Of om werknemers mee te verrassen. In elk product herken je de historie, cultuur, industrie & mensen. Bovenal proef je de trots.

Strategie

In de (nabije) toekomst zal Smakelyk meerdere merken ontwikkelen voor verschillende regio’s in Nederland. Voor de regio Eindhoven is dit het merk Eindelyk, van Eindhoven (Einde-) de kenmerken hebbend (-lijk). Het assortiment hiervan is op deze website verkrijgbaar. Later dit jaar zal voor de regio Rotterdam Waro Daro worden (her)ontwikkeld. Wordt smakelyk vervolgd dus.

Contactgegevens

Smakelyk VOF
Postbus 260
5670 AG, Nuenen
Hoge Panakker 2
5674 DB, Nuenen
Tel. 085-0043669
info@smakelyk.nl
Bank: NL56BUNQ2053857269
KvK Eindhoven: 81524757
BTW nummer: NL0065709920

Werkwijze

01. KWALITEIT
We werken samen met de allerbeste (lokale) leveranciers. Hierbij is kwaliteit altijd ons uitgangspunt.
02. SNELHEID
Wij houden van aanpakken. We kunnen zeer snel schakelen zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.
wilhelminaplein eindhoven relatiegeschenk kerstpakket
03. SERVICE
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over ons en onze producten. We denken graag mee en adviseren daar waar nodig.
04. MAATWERK
We kunnen nieuwe producten voor u ontwerpen of bestaande verpakkingen aanpassen conform uw huisstijl. Dit doen we snel, nauwkeurig & vakkundig.

Assortiment

Eten
40%
Drinken
30%
Koek & Snoep
20%
Non-Food
10%
CONTACTGEGEVENS

Hoge Panakker 2
5674DB Nuenen
info@smakelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
op maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een smakelijk assortiment aan typisch Eindhovense relatiegeschenken & Kerstpakketten. In elk product beleef je de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk (vrij vertaald: met de kenmerken van Eindhoven) is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots.

Eindelyk wordt geproduceerd door ┬ęSmakelyk 2021. Alle rechten voorbehouden. Webdesign Loco

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo