Skip to content Skip to footer

Historie

Klaas & Jurgen: twee ondernemers met ieder een hun eigen expertise. Klaas verkoopt al jaren relatiegeschenken in de regio Rotterdam. Jurgen ontwerpt zo’n 25 jaar brands & identities met Eindhoven als thuisbasis. Eind 2020 benadert Klaas Jurgen met de vraag producten voor hem in de regio Eindhoven te ontwerpen. Er is direct een klik en veel vertrouwen in elkaar. Al snel wordt besloten om dit samen op te zetten waarbij kwaliteit, snelheid, service en maatwerk de hoofdingrediënten zullen zijn.

Eindelyk

Nu nog op zoek naar een geschikte merknaam. Een naam die de producten verwoordt, kwaliteit uitstraalt en waar je trots op bent. Oftewel, Eindelyk. ‘Met de kenmerken van Eindhoven’. Eindelyk heeft een breed assortiment aan smaakvolle, typisch Eindhovense kwaliteitsproducten. Perfect te gebruiken als cadeau of relatiegeschenk. Of om werknemers mee te verrassen. In elk product beleef je de historie, cultuur, industrie & mensen van Eindhoven. Proef je de trots.

Contactgegevens

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
Tel. 085-0043669
info@eindelyk.nl
KvK Eindhoven: 17098053
BTW nummer: NL001910908B98

Werkwijze

01. KWALITEIT
We werken samen met de allerbeste (lokale) leveranciers. Hierbij is kwaliteit altijd ons uitgangspunt.
02. SNELHEID
Wij houden van aanpakken. We kunnen zeer snel schakelen zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.
wilhelminaplein eindhoven relatiegeschenk kerstpakket
03. SERVICE
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over ons en onze producten. We denken graag mee en adviseren daar waar nodig.
04. MAATWERK
We kunnen nieuwe producten voor u ontwerpen of bestaande verpakkingen aanpassen conform uw huisstijl. Dit doen we snel, nauwkeurig & vakkundig.

Assortiment

Eten
35%
Drinken
30%
Koek & Snoep
15%
Non-Food
20%
CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan lekker Eindhovense producten. In elk product beleef je de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk (vrij vertaald: met de kenmerken van Eindhoven) is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots.

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2023. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo