Skip to content Skip to footer

15% korting op alle Kerstpakketten

Op zoek naar een origineel kerstpakket met typisch Eindhovense producten? Producten die iets vertellen over de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven? Waarin originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid de belangrijkste ingrédienten zijn? Dan bent u bij Eindelyk precies aan het juiste adres. Wacht niet te lang met bestellen. Tot en met 31 oktober liefst 15% korting op onze kerstpakketten.

Maatwerk? Graag!

Naast onze standaard kerstpakketten kunnen wij, afhankelijk van het aantal, ook maatwerk leveren.  In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Hiermee gaan wij aan de slag, krijgt u een creatief & origineel voorstel. Wij ontzorgen u graag, maar betrekken u er wel degelijk bij. Dat noemen wij maatwerk.

CONTACTGEGEVENS

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
info@eindelyk.nl

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tel. 085-0043669
Maandag t/m vrijdag
van 09.00-18.00 uur

EINDELYK

Eindelyk biedt een uniek assortiment aan typisch Eindhovense producten, cadeau’s, souvenirs en relatiegeschenken. In elk product herken je de historie, cultuur & industrie van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots

Eindelyk® is een merk  van LOCO graphic design. ©2024. Alle rechten voorbehouden.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Reprizo