Skip to content Skip to footer

Typisch Eindhoven Kerstpakketten

Op zoek naar een origineel kerstpakket met typisch Eindhovense producten? Producten die iets vertellen over de historie, cultuur, industrie & inwoners van (Brainport) Eindhoven? Waarin kwaliteit en smakelijkheid dé belangrijkste ingrédienten zijn? Dan bent u bij Eindelyk precies aan het juiste adres. U kunt namelijk uzelf én uw werknemers geen groter plezier doen dan met onze kerstpakketten.

Maatwerk? Graag!

Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook maatwerk leveren. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Hiermee gaan we aan de slag en krijgt u een creatief & origineel voorstel. Wij ontzorgen u graag, maar betrekken u er wel degelijk bij. Dat noemen wij maatwerk. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden zijn:

 1. Zelf een kerstpakket samenstellen
 2. Cadeau doos bedrukt in uw huisstijl
 3. Producten bedrukt in uw huisstijl
 4. Gepersonaliseerde kerstboodschap
 5. Bezorging bij werknemers thuis
 6. Roept u maar!

Benieuwd naar de mogelijkheden?  CONTACTGEGEVENS

  Hoge Panakker 2
  5674DB Nuenen
  info@smakelyk.nl

  TELEFONISCH BEREIKBAAR

  Tel. 085-0043669
  op maandag t/m vrijdag
  van 9:00 tot 17:00 uur

  EINDELYK

  Eindelyk biedt een smakelijk assortiment aan typisch Eindhovense relatiegeschenken & Kerstpakketten. In elk product beleef je de historie, cultuur, industrie & inwoners van Eindhoven. De groei die Eindhoven de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt is uniek in Nederland. Van Kempisch stadje naar de slimste jongen van de klas. Van de wereld zelfs. Eindelyk (vrij vertaald: met de kenmerken van Eindhoven) is een eerbetoon aan de stad en iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen. Proef de trots.

  Eindelyk wordt geproduceerd door ©Smakelyk 2021. Alle rechten voorbehouden. Webdesign Loco

  Best Choice for Creatives

  This Pop-up Is Included in the Theme

  Purchase Reprizo